duminică, 15 mai 2011

UTILIZAREA MATRICEI PENTRU A OBTINE ETERNITATEA


Se va crea in acest moment in MATRICE o forma-gand-energie care zice ca omul nu e muritor.El se naste, ajunge la maturitate si ramine asa: puternic, sanatos, viguros. Pret de 5 minute vei zice ca esti tinar, matur, sanatos, bun, plin de iubire si ca moartea nu exista, ca esti vesnic.
Ficare cuvant degaja o anume energie si culoare. Forma-gand-energie, din matrice, pe care ai creat-o va putea fi accesata doar de persoana care transmite acelasi gen de vibratie.
-Sa-ti doresti in fiecare seara ca persoanele care nu corespund ADEVARURILOR MATRICEI sa fie scoase ,eliminate, duse in alt segment.
-Sa ceri din MATRICE sa-i ia pe toti cei care ne incalca liberul arbitru, pe cei ce fura adevarul,pe cei ce inrobesc in vreun fel.
NASTEREA
Toate fiintele sunt produsul puterii creatoare a imaginatiei.Aceasta imaginatie poate sa aiba originea:
a) in natura;
b) in om;
c) in Dumnezeu.
Exista 3 categorii de oameni in functie de modul in care iau viata:
1. Oameni naturali, ca rezultat al relatiilor sexuale dintre barbati si femei.Imaginatia parintilor creaza sperma iar uterul creaza conditiile pentru dezvoltarea ei.”Ei sunt nascuti din carne si soarta lor este sa renasca in duh”(Ioan 3,6).
2.Oameni Dumnezeu, produsi din imaginatia si prin vointa Logosului divin, dezvoltati in trupurile virginelor .”Ei sunt deja nascuti din duh”(Ioan 1,14).
3. Oameni primordiali , fara tati si mame si fara sex; ei sunt creati de gandul lui Dumnezeu in matricea naturii.Ei sunt adevaratele imagini ale Creatorului, fii ai lui Dumnezeu, fara pacat si fara elemente materiale.Fiind atrasi de materie si dornici de a se bucura de placerile materiale ei se afunda treptat in materie si devin materiali.
INITIEREA
Initierea reprezinta cresterea principiului spiritual din om.
SECRETUL ALCHIMIEI
Exista posibilitatea manipularii materiei si a energiei pentru a produce ceea ce oamenii de stiinta contemporani numesc un camp de forte.Acest camp de forte actioneaza asupra observatorului si il pun intr-o situatie privilegiata in fata Universului.Din acest punct privilegiat, el are acces la realitatile spatiului, timpului, materiei si energiei care nu ne sunt dezvaluite in mod normal.Este ceea ce alchimistii numesc ”LE GRAND OEUVRE„ marea realizare, intelegerea universului pe deplin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu