duminică, 16 septembrie 2012

ALCHIMIA DIVINA 5



Materia a avut de la inceput potentialul de a putea fi transformata in absolut orice forma fie ca e vorba de o fiinta vie sau un obiect.Absolut tot ceea ce vedem dar si noi insine suntem energie condensata la nivel atomic si subatomic.
Cel care are puterea , cunoasterea si tehnologia necesare poate transmuta materia in forma dorita.Puterea datorita carea omul controleaza materia este imaginatia. O imaginatie inflacarata pornita din dorinta de bine il inalta pe om.Spiritul este stapanul, imaginatia este unealta iar corpul este materialul de lucru. Oricine isi poate controla si educa imaginatia asa incat sa intre in contact cu spiritele si sa fie invatat de ele.In timpul somnului omul sideral poate fi scos din forma lui fizica si proiectat la distanta cu ajutorul puterii imaginatiei pentru a actiona intr-un anumit scop. Nici un loc nu-i prea departe pentru a fi atins de imaginatie iar aceasta poate influenta imaginatia altui om.
Intelepciunea pe care omul s-ar cuveni s-o aiba nu vine nici de la pamant nici de la firmament ci de la a cincea esenta - MINTEA UNIVERSALA. Omul poate ajunge sa aiba puterea creatoare prin identificarea mintii proprii cu mintea universala si cel ce reuseste intra in posesia celei mai inalte filozofii posibile si puterile cerului il vor ajuta. Practicarea adevaratei magii cere doar o credinta puternica in forta omnipotenta a binelui care poate realiza orice lucrare daca actioneaza printr-o minte omeneasca in armonie cu ea.Adevarata putere magica consta in credinta in credinta adevarata dar aceasta are la baza cunoasterea .
Procesele magice pot i realizate prin credinta, vointa si imaginatie. Omul sideral e de natura magnetica si de aceea el atrage puterile si efluviile lumii astrale Curentii astrali creati de imaginatia macrocosmosului actioneaza asupra microcosmosului si produce anumite efecte in acesta din urma. In mod asemanator curentii astrali produsi de imaginatia si vointa omului creaza anumite stari in natura exterioara.Curentii astrali ai fiecaruia actioneaza asupra altuia constient sau inconstient daca acest lucru e inteles asa cum trebuie mintea omului poate realiza schimbari in mintea universala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu