duminică, 16 septembrie 2012

ALCHIMIA DIVINA 3




In alchimie exista trei feluri de transmutari:
- TRANSMUTAREA INTERIOARA( sau revelatia) presupune reacordarea energiilor si a fluidelor cerebrospinale asa incat lumina sa poata fi absorbita de intregul organism si transmisa pana la ADN.
-TRANSMUTAREA EXTERIOARA( sau demonstratia) este capacitatea de a folosi aceste energii cu scopul de a produce transformarea starii fizice in plan terestru, inclusiv a elementelor.
-TRANSMUTAREA CALITATII TIMPULUI si trecerea de la varsta de fier la cea de aur.
Alchimia sau arta transmutarii se bazeaza pe intelegerea campului unificat al materiei, energiei si informatiei care comporta antreneaza si imbina o serie de transformari ce demonstreaza chiar identitatea acestor trei componente ale campului. Cheia acestor transformari este capacitatea de a comunica ( a face schimb de informatii) direct cu materia. Mecanismul care face posibil acest lucru este emisia si absorbtia de fotoni.
Unul din aspectele importante ale alchimiei e capacitatea de a comunica cu campul unei alte entitati morfogenetice. Acest tip de comunicare transformationala putea fi realizata in diferite moduri in functie de capacitatea de intelegere a operatorului. Iar reusita obtinerii pietrei filozofale nu era rezultatul final urmarit in operatiunea alchimica ci doar un instrument necesar finalizarii acestui proces.
In mod similar PRIMA MATERIA nu era doar simpla materie, ci era insufletita suficient incat sa retina , sa memoreze incarcatura de cunoastere necesara efectuarii transmutarii. Cand aceasta prima materia (materie primordiala insufletita) este programata sau incarcata cu un mesaj de comunicat provenind de la piatra filozofala, ea este capabila sa produca transmutarea la activarea ei. In prim nivel aceasta transmutare e o redispunere geometrica ce face din substanta plumb, este transmutata prin comunicare morfogenetica provenind de la piatra filozofala a alchimistului intr-o dispunere geometrica ce da nastere aurului.
Alchimia se refera la transformarea individuala a alchimistului in momentul in care materia din care este alcatuit organismul sau absoarbe energia adica informatia necesara transformarii. Absorbtia sau asimilarea luminii emise de o operatie de transmutare poate avea o influenta directa asupra ADN-ului alchimistului prin secventele lungi de codificare non- genetice pe care le contine(energie). Acest asa zis ”gunoi adn” din care e format in majoritate codul nostru genetic este alcatuit din INTRONI si EXTRONI.Extronii sunt excelente medii pentru pulsatii laser producand o scanteie slaba de lumina coerenta de cateva ori pe secunda .Intronii au capacitatea de a citi lumina ce patrunde in organism .
De aceea pentru a putea obtine atat PRIMA MATERIA cat si PIATRA FILOZOFALA e esential sa se produca schimbari in interiorul alchimistului .
Constiinta noastra este eterna . In final , toate frecventele si toate formele manifestarii sunt expresia aceleiasi energii . Suntem UNUL- ACEASTA ESTE LEGEA LUI UNU.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu